ERFARING, DU KAN HAVE TILLID TIL

VORES MÅL


Bilsyn Roskilde er en synsvirksomhed der sætter kunden i centrum og topprioritere kundetilfredshed. Hos os får du et professionelt og fair bilsyn, med uvildig og troværdig rådgivning. Vi gennemgår bilen sammen med dig, og sikrer os, at synsrapporten -og de eventuelle fejl- bliver gennemgået punkt for punkt, sådan, at du er godt forberedt før dit værkstedsbesøg.


     Bilsyn i RoskildeBilsyn Roskilde, det bedste sted at komme til bilsyn i Roskilde. Bilsyn Roskilde er en godkendt synsvirksomhed. Vi er godkendt af  Færdselsstyrelsen og Avancert. Bilsyn Roskilde syner din bil når det passer dig. Vi syner køretøjer op til 3500 kg:

  • Periodisk syn og omsyn
  • Registreringssyn og Toldsyn
  • Drive-in uden tidsbestilling 
  • Tidsbestilling pr. telefon: 32 11 32 11
  • Tidsbestilling på www.bilsynroskilde.dk

  En bedre service
Markedet for syn af køretøjer blev liberaliseret da Applus+ købte Statens Bilinspektion. Det har betydet at private virksomheder som Bilsyn Roskilde kan udføre opgaven med at syne biler i stedet for Statens Bilinspektion, nu med bedre service.


Bilsyn Roskilde er godkendt af Færdselsstyrelsen til at udføre syn af køretøjer op til 3500 kg. Det betyder at vi udfører nøjagtig det samme som Applus+ bilsyn, Pava bilsyn og de andre store synskæder.  Vores computer systemer er koblet direkte op til Færdselstyrelsen og al indberetning foregår elektronisk. Dermed sørger vi for at resultatet af dit bilsyn indberettes direkte til Færdselsstyrelsen, og du behøver ikke foretage dig andet end at møde op hos os til bilsyn i Roskilde. 

  Godkendt af staten
Bilsyn Roskilde er godkendt af Færdselsstyrelsen som er statens kontrolinstans. Det betyder at vi må udføre syn af alle køretøjer op til 3500 kg. Det at vi er statsautoriserede, betyder samtidig at vi udfører syn præcis efter samme forskrifter som de gamle og store synsvirksomheder.


Vores ansatte er uddannet og fagkyndige synsfolk. Det er folk med erfaring og speciale indenfor syn af køretøjer. Selve indberetningen foregår elektronisk, og det betyder, at vi sørger for at resultatet af dit bilsyn bliver indberettet til Færdselsstyrelsen. Du skal altså bare komme til syn hos Bilsyn Roskilde, så sørger vi for resten. Samtidig er vi godkendt af Avancert og vi har implementeret et omfattende kvalitetsstyrings-system, dermed sikrer vi at retningslinjerne hele tiden bliver overholdt, ligesom at kvaliteten af vores arbejde altid er i orden. Dette styrker din garanti for en sikker bil, når den er blevet godkendt.


Det er vigtig for os at slå fast at vi ikke går på kompromis med noget som helst i forhold til de store synsvirksomheder. Vi giver dig en grundig gennemgang efter synet, så du altid ved hvordan du skal håndterer eventuelle fejl og mangler, samt hvilke sikkerhedsrisici disse evt. måtte indebære.


Vi har et løbende samarbejde med Færdselsstyrelsen og bliver altid løbende opdateret med nye forskrifter og regelsæt. Vi får jævnligt uanmeldt besøg af trafikstyrelsen som kontrollerer, at vi lever op til de krav som gør sig gældende for bilsynsvirksomheder. Så er du altid sikker på at din bil er 100% i lovlig og sikkerhedsforsvarlig stand når den er synet hos Bilsyn Roskilde.