ERFARING, DU KAN HAVE TILLID TIL

Bilsyn Roskilde - Siden 2011


Vi er en synsvirksomhed der sætter kunden i centrum og topprioritere kundetilfredshed. Hos os får du et professionelt og fair bilsyn, med uvildig og troværdig rådgivning.


Vi gennemgår bilen sammen med dig, og sikrer os, at synsrapporten -og de eventuelle fejl- bliver gennemgået punkt for punkt, sådan, at du er godt forberedt før dit værkstedsbesøg.


Vores ansatte er uddannet og fagkyndige synsfolk. Det er folk med erfaring og speciale indenfor syn af køretøjer.


Færdselsstyrelsen har kvalificeret og godkendt os til syn af køretøjer. Vi får jævnligt uanmeldt besøg af Færdselsstyrelsen som kontrollerer, at vi lever op til de krav som gør sig gældende for synsvirksomheder. Med nye forskrifter og regelsæt, så er du altid sikker på at synet af din bil altid foretages efter Færdselsstyrelsens retningslinjer.


Det er vigtig for os, at slå fast, at vi ikke går på kompromis med noget som helst i forhold til de store trods den lave pris. Vi giver dig en grundig gennemgang efter synet, så du altid ved hvordan du skal håndterer eventuelle fejl og mangler samt hvilke sikkerhedsrisici disse måtte indebære. 


Skal du have synet bilen, købe nummerplader eller lige har lyst til at komme ind og sige hej, så er vi lige i nærheden. Vi har altid friskbrygget kaffe og mundgodt.