Nummerplader i Roskilde


Roskilde Motorkontor er fusioneret med Bilsyn Roskilde. Det betyder i praksis intet for dig som kunde, idet du bare skal ind i synshallen på samme adresse. Bilsyn Roskilde klarer alle opgaver motorkontoret plejede og åbningstiderne er nu endnu bedre.


Bilsyn Roskilde/Motorkontor er et motorkontor med nummerplade ekspedition i Roskilde, som hjælper dig med at få nummerplader på din bil eller ejerskifte den, og vi sparer dig for at bruge timer i køen hos SKAT. Hvis du medbringer de relevante papirer til ejerskifte, kan du få udleveret nummerplader uden ventetid og uden at bestille tid i forvejen.  


Når du ejerskifter et køretøj, skal køretøjet være godkendt af en synsvirksomhed indenfor de gældende rammer. Vi kan også syne dit køretøj i forbindelse med et ejerskifte. Husk at medbringe køretøjets originale registreringsattest. Den er enten grøn eller den nyere blå type som kan rives i to dele. Hvis sidstnævnte, så husk da både del et og to. Gyldig billedlegitimation i form af pas, kørekort eller lignende. Bilsyn Roskilde tilbyder nummerplader, omregistrering og afmelding.